Skip to main content


پتی نیوز –

سامسونگ الکترونیکس اعلام کرد که بدترین مقطع بازار جهانی تراشه حافظه سپری شده اما این شرکت به دلیل عدم بهبود کامل تقاضا، قصد دارد به کاهش تولید ادامه دهد. به گزارش ایسنا، این اقدام منعکس‌کننده رکود کم سابقه بازار نیمه رساناست که باعث شد شرکت کره‌ای سامسونگ الکترونیکس در نیمه اول سال ۲۰۲۳، متحمل ۸.۹ تریلیون وون (هفت میلیارد دلار) ضرر عملیاتی برای کسب‌و‌کار تراشه شود.
واحد تراشه سامسونگ در سه ماهه دوم امسال، ۴.۳۶ تریلیون وون ضرر عملیاتی داشت در حالی که در مدت مشابه سال گذشته، ۹.۸ تریلیون وون سود کرده بود. طبق نظرسنجی رفینیتیو آیکان از ۲۲ تحلیلگر، کسب و کار سامسونگ احتمالا در سه ماهه جاری هم ضررده خواهد ماند اما این ضرر نسبت به سه ماهه دوم، نصف شده و به ۲.۳ تریلیون وون‌ می‌رسد. رکود اقتصادی جهانی و نرخ‌های بهره بالا، تقاضا برای اکثر کالاهای مصرفی را پس از رونقی که در دوران همه‌گیری کووید ۱۹ داشتند، ضعیف کرده است.
سامسونگ که بزرگ‌ترین تولیدکننده تراشه حافظه در جهان است، در بیانیه‌ای اعلام کرد کاهش تولید در سراسر صنعت، احتمالا در نیمه دوم سال ادامه پیدا خواهد کرد و انتظار‌ می‌رود تقاضا، بهبود تدریجی داشته باشد زیرا مشتریان همچنان در حال استفاده از موجودی ذخیره شده خود، هستند. جانه‌جون کیم، نایب رییس کسب و کار تراشه حافظه سامسونگ، اعلام کرد که این شرکت به کاهش تولید ادامه‌ می‌دهد و در تولید برخی از محصولات از جمله تراشه‌های فلش ناند که برای ذخیره‌سازی داده دیجیتالی استفاده‌ می‌شود، تغییرات بیشتری صورت‌ می‌دهد. 
این مدیر سامسونگ به میزان کاهش تولید اشاره نکرد و تنها به این موضوع اشاره کرد که موجودی تراشه حافظه سامسونگ پس از اینکه در ماه مه به بالاترین حد خود رسید، به سرعت رو به کاهش است. بر اساس گزارش رویترز، این اظهارات، نگرانیها نسبت به مازاد تراشه را تا حدودی برطرف کرد و صعود دو درصدی ارزش سهام سامسونگ را به دنبال داشت. ارزش سهام شرکت «اس‌کی‌هاینیکس»، رقیب کره‌ای کوچک‌تر سامسونگ هم ۹ درصد صعود کرد و به بالاترین حد از مارس سال ۲۰۲۲ رسید. این شرکت روز چهارشنبه اعلام کرد که تولید تولید تراشه ناند را پنج تا ۱۰ درصد دیگر کاهش خواهد داد.
 
∎​